Vistapoint Arbeid en Gezondheid

ARBEIDSDESKUNDIG ONDERZOEK  |  RE-INTEGRATIE  |  COACHING EN BEGELEIDING

INFORMATIE

Home

Over Vistapoint

 

WEBSITE

Arbeidsdeskundig onderzoek

Re-integratie

Coaching en Begeleiding

 

CONTACTGEGEVENS

T: 06-20487973

E: info@vistapoint.nl

 

Laatste update: 26-11-2017

VISTAPOINT

Vistapoint in Den Haag is in 2004 opgericht door Susan Kalb. Ze had op dat moment al een ruime ervaring als docent, coach en trainer, met name op het gebied van loopbaanadvies, re-integratie- en outplacementtrajecten.
Susan Kalb is erkend en gediplomeerd Master Coach, Loopbaanadviseur en  Register Arbeidsdeskundige. Sinds 1996 begeleidt ze mensen met de meest uiteenlopende achtergronden en vragen.

 

 

Waardering

Na afloop van recent uitgevoerde opdrachten waarderen klanten Vistapoint gemiddeld met een 8,8:

 “Ik vind zeker dat ik mijn persoonlijke doelstellingen heb behaald: ik werk weer full time op mijn oude werkplek en ga op een gezondere manier met dat werk om”.
“Dit is de eerste keer dat een traject er toe heeft geleid dat ik concreet stappen heb gezet”.
“Mijn manier van denken is veranderd, je kijkt anders tegen zaken aan”.

Reacties van werkgevers:

“Ik heb het kennismakingsgespek als zeer prettig ervaren. Tijdens het traject werd ik goed op de hoogte gehouden. Het materiaal waarmee werd gewerkt vind ik geweldig. Ik gun iedereen een gelijkend traject”.
“Een professionele, vriendelijke en persoonlijke benadering”.


Vistapoint werkt(e) onder andere voor:


Coca Cola, Amarant Groep, Albert Heijn, Etos,  Connexxion, Rentokil Initial, Zijerveld Food, Dura-Vermeer, Hampshire Hotels, Lucardi BV, Sligro, Deltax, MC Haaglanden, Gemeente Den Haag, Dela, ETV.nl, Delta Lloyd, Stichting Welzijn Rijswijk, LOI, Gemeente Leiden, Stichting Educatieve Orkest Projecten, Lowe & Partners, Gemeente Capelle aan den IJssel, Politie Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Jusititie, NIBC Bank, NUON, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Kernkonsult, Gemeentemuseum Den Haag, Business School Nooteboom, ROC Horizon College, Reinier de Graaf Groep, Acture, UWV, Robidus, Asito, Regio Poortwachters, Flexcom4, Keerpunt

Visie

Een persoonlijke aanpak is  een van de belangrijkste voorwaarden om tot een goede samenwerking en oplossing te komen. Ieder persoon en elke situatie is anders. Vistapoint is er van overtuigd dat iedereen zijn/haar eigen mogelijkheden en talenten heeft.
Vistapoint vindt het belangrijk om een onafhankelijke partij te blijven, is aangesloten bij de NVvA en ingeschreven in het register van de  SRA (Stiching Register Arbeidsdeskundigen).
Lees  hier de gedragscode van de SRA .

Vistapoint staat voor:

Arbeid en Gezondheid

Vistapoint werkt op het gebied van het thema Arbeid en Gezondheid en biedt verschillende diensten, zoals arbeidsdeskundig onderzoek, stress- en burnoutbegeleiding, re-integratie 2e en 3e spoor. In samenwerking met andere specialisten, bureau’s en arbodiensten voert Vistapoint opdrachten uit voor diverse organisaties.

Partners